Stor prisnedsættelse for TREFOR El-net kunder igen i 2018

Netkunderne hos TREFOR El-net kan se frem til endnu et år med en markant prisnedsættelse.

TREFOR El-nets bestyrelse har nemlig besluttet at fortsætte med såvel nedsættelsen af abonnementsbetalingen på elnettet som reduktionen i betalingsgebyret – en prisnedsættelse som kunderne allerede i år nyder godt af.

Samlet set vil prisnedsættelsen udgøre ca. 75 millioner kroner i 2018, hvilket igen ventes at gøre TREFOR El-net til landets allerbilligste netselskab.

Ifølge en opgørelse fra Dansk Energi, statistik er TREFOR El-net i 2016 landets suverænt billigste netselskab. En gennemsnitshusstand med et forbrug på 4000 kWh årligt betaler op til 3 gange mere hos netselskaber andre steder i landet, end tilfældet er hos TREFOR El-net.

Det er udkommet af en effektiv drift og en solid kapitalstruktur, der muliggør prisnedsættelsen, som øger værdiskabelsen i Trekantområdet.

”Vi har en vision om at gøre Trekantområdet attraktivt at bosætte sig i, både for virksomheder og for borgere, og prisnedsættelsen er en af de måder, vi markant og konkret kan udmønte det på”, siger Charles Nielsen, direktør for TREFOR El-net.

For den almindelige gennemsnitshusstand indebærer prisnedsættelsen en årlig besparelse på omkring 600 kroner. Hertil kommer den besparelse, som kunderne vil opnå i form af et reduceret betalingsgebyr, hvis man vælger den mest optimale betalingsform.

For yderligere information kontakt:
Charles Nielsen, direktør for TREFOR El-net A/S mob. 26 88 33 65

 

TREFOR El-net A/S
TREFOR El-net A/S sikrer hver dag med høj kvalitet mere end 137.000 husstande og et stort antal erhvervsvirksomheder strøm i stikkontakten. TREFOR El-net A/S vedligeholder, forstærker og udvikler elnettet i Trekantområdet og sørger for at forberede det til fremtidens krav til et intelligent og moderne elnet. TREFOR El-net A/S er en del af EWII Koncernen, der har hovedsæde i Kolding.