Frit lejde

Er du uheldig at grave ind i et kabel eller et rør fra TREFOR El-net, vil vi meget gerne have det at vide med det samme. Derfor giver TREFOR El-net dig nu frit lejde til at anmelde graveskader.

Vi reparerer graveskaderne omkostningfrit, når I kontakter TREFOR El-net, og skaden ikke medfører afbrydelse af forsyningen. TREFOR El-net undgår, at små-skader udvikler sig til større og mere omkostningtunge skader. Du eller dit firma kommer ikke til at betale en krone, hvis skaden er så lille, at forsyningen ikke bliver afbrudt.

Ved at kontakte os med det samme, kan du være med til at sikre, at mange husstande ikke pludselig står uden el, vand, fjernvarme eller en fiberforbindelse. Det er typisk ikke særligt dyrt for TREFOR El-net at reparere en mindre skade, inden den udvikler sig og medfører afbrydelser af forsyningen.

Når du anmelder en graveskade, betyder det, at du er med til at sikre, at vores kunder får sikkerhed for deres forsyning, og samtidig reduceres reparationsomkostningerne på kabler og rør 5, 10 - ja, måske 20 gange.  

Det er nemt at anmelde en graveskade til TREFOR El-net. Ring til TREFOR El-net på  79 33 33 97, så er du med til at sikre vore kunder en tryg forsyning. 

Vidste du, at ...

- i 55 % af tilfælderne er der ikke indhentet oplysninger hos ledningsejeren 

- i 23 % af hændelserne er ledningstegningerne fejlfortolket 

- 19 % af graveskaderne skyldes uforsigtighed, sløseri eller at der graves for tæt på rør og kabler 

- der ikke findes en risikofri dybde at grave i.